Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Läheks pelaa?

 

Kaikki pelaa! Kuulostaa hyvältä ja pelaajiakin olisi, joskin pari kaveria voisi lisää mukaan ottaa – saataisiin kopparille pari ja polttolinjalle tilkettä, miksei toista lukkariakin, että pääsisi vaki-innari välillä ottamaan lyöntejä hanskaan. Kentälle siis, mutta mille? Viimeksi oltiin Lietsalassa, mutta siellä taitavat tytöt pelata futista tänään. Teljentiellä voisi olla tilaa, koitetaan sitä. Pistetään tekstaria kaverille, että muistaa ottaa syöttölautasen mukaan, kun siltä sellainen kotoa löytyy, isänsä tekemä.
Palloja on taas hukkunut, repussa on onneksi kaksi, joista toinen näyttää maistuneen koirallemmekin. Pahimmat kuolat lentävät kyllä irti ensimmäisellä kunnon lyönnillä. Olisipa hienoa, jos joku osaisi sellaisen huikean sivalluksen meille opettaa, että lentäisi pallo metsänrajaan asti. Telkkarissa näyttivät peliä jostain ja häävin kikkanäpyn löi joku tyyppi siellä – miten se senkin teki? Olisipa meilläkin ihan oikeita pelejä. Oltaisiin joukkue ja kerättäisiin rahaa pelipukuihin. Kai meidän äitimmekin sellaiset voisivat tehdä.
Pyydettäisiin naapurin ukkoa meille valmentajaksi, se jaksaa niistä nuoruutensa pesäpallo-otteluista aina kertoa. Olisi harjoituksia, vieraspelejä ja kaikkea, kai me jostain joku tuomariksikin saataisiin, niin ei tulisi riitaa paloista. Kelpaisi syksyllä koulussa opettajalle kertoa, että kuinka me voitettiin, ja vaikka kerrankin kaatamalla satoi vettä, niin silti pelattiin. Ei kai syöksyessä tulleisiin naarmuihin säärissä rusketus tartu, eihän? Ne pitää ehtiä mummolle näyttää, niin kauhistuu.