Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Pesäpallo

Kauden 2020 pesäpallotoimintaa Merimaskussa ja Naantalissa

• Pesiskoulu alakouluikäisille Kesäkuussa 1.-5.6 klo.9-10.30 Merimaskussa.Pesiskoululaisilla mahdollisuus osallistua myös kesällä pidettäviin junnusuperturnauksiin.
  • Junioripesäpallojoukkue E-pojat
  • Harrastepesistä aikuisille
  • Äijäpesistä
  • Ladypesistä

Uusia joukkueita

Uusi 2007-09 syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue on aloittanut toimintansa!

Lisätietoa joukkueen omilla sivuilla.

Uudet pelaajat

Uusien pelaajien ilmoittautuminen mukaan joukkueisiin tapahtuu "Ilmoittautuminen pesistoimintaan"-välilehdeltä tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueiden joukkueenjohtajiin tai valmentajiin.

Mukaan toimintaan ohjaajana, huoltajana, seuratoimijana...

Voit ilmoittautua mukaan toimintaamme joko "Ilmoittautuminen pesistoimintaan"-välilehdellä tai ottamalla yhteyttä joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan vaikka sähköpostitse, soittamalla tai ihan vaan tulemalla paikalle harjoituksiin ja nykäisemällä meitä hihasta.