Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Pesäpallo

Kauden 2021 syyskauden pesäpallotoiminta.

Pesisliikkari:

Pienten 3-6 vuotiaiden pesisliikkari aloittaa marraskuussa 2.11 uuden ryhmän Merimaskun koululla.

Ryhmä harjoittelee erilaisten viitepelien ja leikkien avulla pesäpallon alkeita.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo.17.00-17.45

D-pojat:

Syksyn ja talven harjoitukset marraskuusta alkaen tiistaisin Merimaskun koululla sekä lauantaisin Naantalissa suopellon koululla.

Harjoitukset alkavat 2.11

Aikuisten harrastepesis:

Satunnaisia harjoituksia. Pääasiassa aikuisten toiminta jatkuu keväällä 2022.

Yhteydenotot ja lisätietoja,

Racel Sirola p.0443334434

Uusia joukkueita

Uusi 2007-09 syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue on aloittanut toimintansa!

Lisätietoa joukkueen omilla sivuilla.

Uudet pelaajat

Uusien pelaajien ilmoittautuminen mukaan joukkueisiin tapahtuu "Ilmoittautuminen pesistoimintaan"-välilehdeltä tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueiden joukkueenjohtajiin tai valmentajiin.

Mukaan toimintaan ohjaajana, huoltajana, seuratoimijana...

Voit ilmoittautua mukaan toimintaamme joko "Ilmoittautuminen pesistoimintaan"-välilehdellä tai ottamalla yhteyttä joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan vaikka sähköpostitse, soittamalla tai ihan vaan tulemalla paikalle harjoituksiin ja nykäisemällä meitä hihasta.