Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

100 pesistreeniä

26.2.2017

Yksi ilta, 100 paikkakuntaa, avoimet harjoitukset kaikille halukkaille

”Pesäpalloliitto toteuttaa 100 pesistreeniä -tempauksen ja haastaa jäsenseuransa järjestämään pesäpalloharjoitukset kaikille kiinnostuneille eri puolilla Suomea samaan aikaa. Yhdessä olemme vahvoja, yhdessä olemme enemmän!

95-vuotias pesäpallo on merkittävä osa 100-vuotiaaan Suomen identiteettiä ja tarinaa. Kirjoitetaan siihen yhdessä uusia lukuja ja annetaan kaikille mahdollisuus osallistua. Paikallisten pesäpalloseurojen opastuksella kaikenikäiset lajista kiinnostuneet pääsevät verestämään muistojaan sekä testaamaan pesäpallotietojaan ja -taitojaan.”

Eli:

Avoimet pesistreenit kaikille halukkaille Merimaskun kentällä ti 9.5 klo 17-19 nonstop-periaatteella. Tule kokeilemaan miltä pesäpallon pelaaminen tuntuu! Tule heittämään ja lyömään palloa!